Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di Emmental, a pezzi
Brodo di carne
- 500 g di ossa di bovino, a pezzi (vedere consigli)
- 100 g di cipolla, in quarti
- 100 g di sedano, a pezzi
- 100 g di porro, a pezzi
- 1 mazzetto di odori misti (alloro, timo, prezzemolo e menta)
- 1550 g di acqua
- ½ cucchiaino di pepe macinato, a piacere
- 2 chiodi di garofano
Zuppa
- 50 g di burro
-
500
g di cipolle, a fette (1 cm)
of 500 g di cipolla rossa, a fette (1 cm) - 2 cucchiaini di sale
- 8 - 10 fette di pane raffermo, tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1896 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1306 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 phút
Zuppa di cipolle
1h
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30 phút
Zuppa di cipolle di Cannara
1h
Zuppa di cipolle alla francese con Affettatutto Bimby®
1h
Zuppa di cipolle alla francese con Affettatutto Bimby® (TM6)
1h
Zuppa di cipolle
1h
Vellutata di sedano rapa e mele renette
40min
Insalata al petto d'anatra e aceto balsamico
1 Std. 35 Min
Crema di porri gratinata
50 phút
Gazpacho
15 min