Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di Emmental, a pezzi
Brodo di carne
- 500 g di ossa di bovino, a pezzi (vedere consigli)
- 100 g di cipolla, in quarti
- 100 g di sedano, a pezzi
- 100 g di porro, a pezzi
- 1 mazzetto di odori misti (alloro, timo, prezzemolo e menta)
- 1550 g di acqua
- ½ cucchiaino di pepe macinato, a piacere
- 2 chiodi di garofano
Zuppa
- 50 g di burro
-
500
g di cipolle, a fette (1 cm)
of 500 g di cipolla rossa, a fette (1 cm) - 2 cucchiaini di sale
- 8 - 10 fette di pane raffermo, tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1896 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1306 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle
1 godz.
Vellutata di topinambur e cavolfiore con tortini ai quattro formaggi
1 godz.
Korma di cavolfiore a Cottura Lenta
2 Std. 20 Min
Cubetti di patate dolci con fonduta al formaggio erborinato e noci
2 Std.
Zuppa di cipolle
1 godz.
Pâté di vitello in gelatina
8 godz. 30 min
Zuppa di cipolle alla francese con Affettatutto Bimby®
1 godz.
Zuppa di cipolle alla francese con Affettatutto Bimby® (TM6)
1 godz.
Crema di porri gratinata
50 min
Vellutata di sedano rapa e mele renette
40 min
Zuppa di cipolle di Cannara
1 godz.
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 min