Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Farofa
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di cipolla rossa a pezzi
- 500 g di farina di manioca
- 1 pizzico di sale
Feijoada
- 5 g di foglie di prezzemolo fresco, lavate
- 150 g di cipolla rossa a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti
- 100 g di salsiccia di maiale stagionata, a fette
- 500 g di acqua
- 1 foglia di alloro secca
- 200 g di guanciale di maiale a cubetti
- 300 g di costine di maiale
- 5 g di sale
- 300 g di fagioli neri secchi, ammollati (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4063.5 kJ / 971.2 kcal
- Eiwitten
- 35.2 g
- Koolhydraten
- 75.9 g
- Vetten
- 57.7 g
- Verzadigd vet
- 11.1 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 2.2 mg
Alternatieve recepten
Zuppa di lenticchie alla turca
1h
Chili con carne
40 min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1 godz. 30 min
Khao poon
2 godz.
Riso pilaf
Geen beoordelingen
Milkshake mango e fragole
15 dk
Cachupa de peixe
50 min
Spezzatino di tofu e maiale dello Sichuan
20 min
Polpette di agnello con focaccine batbout
1 godz. 30 min
Onigiri
1h
Tortillas
1h
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 min