Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 200 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 100 g di farina di kamut
- 100 g di farina integrale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 350 g di peperoni rossi e gialli a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 1 spicchio spicchio di aglio
- 200 g di caciotta a fette
-
100
g di salsiccia affumicata, a fette
of 100 g di salsiccia - 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3983 kJ / 952 kcal
- Eiwitten
- 39.4 g
- Koolhydraten
- 106.5 g
- Vetten
- 43.9 g
Alternatieve recepten
Pizza Margherita e basilico
2sa 10 dk
Pizza alla farina di farro
2sa 10 dk
Pizza alla romana
1h 40min
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2sa 10 dk
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3sa 10 dk
Focaccia alla farina di farro
2sa 30 dk
Pizza frescolina
1h 40min
Pizza alle verdure
2h 5 min
Pane rustico ai semi
1sa 30 dk
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4 Std. 30 Min
Pizza alle zucchine
1sa 45 dk
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4 godz.