Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
700
g de jarret de bœuf, avec os (voir "Conseil(s)")
of 300 - 400 g de viande de bœuf, sans os - 30 g d'huile végétale
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 100 g de carotte, coupée en rondelles (1 cm)
- 50 g de céleri-rave, coupé en morceaux (2 cm)
- 2 gousses d'ail, non pelées
- 1 - 1 ½ c. à café de sel
- 10 grains de poivre noir
- 5 grains de poivre de la Jamaïque
- 1 - 2 feuilles de laurier déshydratées
- 1200 - 1400 g d'eau
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 402 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1046 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce caramel au café
45 min
Crêpes fourrées choco-noisette
1 godz. 55 min
Feuilleté de saint-jacques au chou vert
1 godz. 25 min
Fond de viande
3 Std.
Sauté de légumes aux oeufs et riz (Hestan Cue™)
40 min
Lotte, pomme de terre et poivron (cuisson sous vide)
2h 15min
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz
45 min
Chou fermenté
48h 30min
Soupe de Ramen épicée (Tantanmen)
45 min
Filet de porc sauce au fenouil, haricots verts et purée de panais
1h
Suprême de dinde aux agrumes
3 Std. 30 Min
Yaourt nature Mode Fermentation
12h 10min