Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g cebuli, pokrojonej w 1 cm piórka
- 350 g zielonych szparagów, bez twardych końcówek, pokrojonych na 2 cm kawałki
- 30 g oliwy z oliwek
-
½
łyżeczki szafranu, mielonego (patrz wskazówka)
of 1 łyżeczka nitek szafranu - 320 g ryżu do risotto (np. Arborio lub Carnaroli), o czasie gotowania 16-18 min
- 60 g białego wina, wytrawnego
- 700 g wody
- 1 łyżeczka soli
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 20 g masła
- ser parmezan, tarty, do posypania (optioneel)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1766 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 68.1 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 627 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto z boczkiem i cukinią
40min
Risotto z boczniakami i szampanem
35 Min
Risotto bianco z zielonym groszkiem
25 Min
Risotto z groszkiem i miętą
40min
Risotto z boczkiem i pieczarkami
40min
Risotto z grzybami
1 Std. 5 Min
Risotto z cukinii
45 Min
Risotto z cukinią i serem feta
30 Min
Risotto z zielonym groszkiem i boczkiem
35 Min
Risotto dyniowe z boczkiem
35 Min
Risotto szparagowe
20min
Risotto z kurkami
35 Min