Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'huile de tournesol, et un peu pour le moule
- 250 g de farine de blé complet, et un peu pour le moule
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 150 g de vin blanc sec
- 3 œufs
- 1 - 2 pincées de sel
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- 100 g d'olives vertes dénoyautées, égouttées et coupées en rondelles
- 125 g de jambon blanc dans le talon, détaillé en dés
- 150 g de pruneaux dénoyautés, coupés en quatre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2371 kJ / 567.8 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 47.7 g
- Vetten
- 33.3 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 885.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Madeleine fourrée roquefort-lardons
25 min
Cake aux figues, roquefort et jambon
1h 20 min
Cake aux chèvre, raisins et noisettes
45min
Cake chorizo-courgette
45min
Cake jambon et boursin
50min
Cake aux petits pois, lardons et comté
1h 15min
Cake carotte-courgette-chèvre
55min
Petits cakes au bacon et au fromage
50min
Cake aux tomates séchées et chèvre
45min
Cake damier aux olives et jambon blanc
2h 30min
Quiche lorraine
1 Std. 45 Min
Cake aux lardons, pruneaux et amandes
1h