Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3000 g de tomates bien mûres
- 2 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- 2 c. à café rases de sel
- 2 c. à soupe de cassonade
- 8 gousses d'ail, non pelées
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- piment d'Espelette (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 171 kJ / 41 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 2 g
Alternatieve recepten
Confiture de pastèque
30min
Confiture de fruits rouges
1h
Confiture de cerises
6h
Gelée et pâte de coing
24h
Confiture de framboises au romarin
30min
Confiture d'abricots
6h
Confiture de fraises
6h
Confiture pêche-myrtille
6h
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Gelée de fruits rouges
2 Std. 45 Min
Coulis de tomates
35 Min
Confiture de figues
1h 30min