Apparaten en Accessoires
Salat med and og kirsebær
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 porsjoner
Ingrediënten
Urtedressing
-
flatbladet persille, fersk kun blader2 kvister
-
mynte, fersk kun blader2 kvister
-
timian, fersk kun blader2 kvister
-
"extra virgin" oliven olje40 g
-
hvitvinseddik2 ts
-
salt etter smak
-
malt svart pepper etter smak
-
kirsebær, på boks, i lake uten steiner200 g
Andebryst
-
andebryst, med skinn, uten bein (ca. 800 g)4
-
salt etter smak
-
malt svart pepper etter smak
Estragonsaus
-
eggeplommer3
-
finkornet sukker50 g
-
estragoneddik (se tips)30 g
-
malt svart pepper1 klype
-
kremfløte, 35 % fett120 g
Servering
-
grønne salatblader etter ønske1 bunt
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porsjon
Natrium
217.9 mg
Eiwitten
29.9 g
Calorieën
5155.8 kJ /
1227.5 kcal
Vetten
99.2 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
32.4 g
Koolhydraten
23.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenfri mat
94 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Detoxsalat
Geen beoordelingen
Eksotisk fruktpudding
Geen beoordelingen
Salat med sobanudler og tofu
Geen beoordelingen
Bruschetta med bønnepålegg
Geen beoordelingen
Avokadosorbet
Geen beoordelingen
Basilikumsorbet
Geen beoordelingen
Djevelegg
Geen beoordelingen
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Geen beoordelingen
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Geen beoordelingen
Asparges-og mangosalat
Geen beoordelingen
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Geen beoordelingen
Kjøttpaier med rosmarin
Geen beoordelingen