Apparaten en Accessoires
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Voorbereiding 10min
Totaal 10min
4 porsjoner
Ingrediënten
-
eple, søtt fast, kjernet, delt i fire1
-
sjalottløk halvert1
-
rødkål delt i biter300 g
-
fiken, tørket delt i biter (3 cm)30 g
-
lønnesirup10 g
-
hvit balsamicoeddik30 g
-
tranebærjuice30 g
-
rapsolje40 g
-
havsalt1 ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
ruccola, blader50 g
-
Gorgonzola, dolce (myk) smuldret60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porsjon
Eiwitten
5 g
Calorieën
969 kJ /
231 kcal
Vetten
15 g
Vezels
3.9 g
Koolhydraten
16 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vår påskemeny
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Detoxsalat
Geen beoordelingen
Eksotisk fruktpudding
Geen beoordelingen
Salat med sobanudler og tofu
Geen beoordelingen
Bruschetta med bønnepålegg
Geen beoordelingen
Avokadosorbet
Geen beoordelingen
Basilikumsorbet
Geen beoordelingen
Djevelegg
Geen beoordelingen
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Geen beoordelingen
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Geen beoordelingen
Asparges-og mangosalat
Geen beoordelingen
Kjøttpaier med rosmarin
Geen beoordelingen
Thaisalat med peanøttdressing (vegansk, glutenfri)
30min