Parmesankurver med geitostmousse

Parmesankurver med geitostmousse

Geen beoordelingen
Voorbereiding 1u. 15min
Totaal 1u. 15min
24 stykker

Ingrediënten

Geitostmousse
  • geitost, myk
    350 g
  • kremfløte, 35 % fett
    150 g
  • timian, fersk kun blader
    2 kvister
  • flatbladet persille, fersk kun blader
    3 kvister
  • salt
    ½ ts
  • malt svart pepper etter smak
Parmesankurver
  • parmesanost delt i biter (3 cm)
    280 g
  • malt svart pepper
    ¼ ts
Servering
  • eple, type Granny Smith delt i tynne strimler (se tips)
    ½
  • rødbet, rå delt i terninger (5 mm)
    ½
  • valnøtter, uten skall delt i biter
    40 g
  • microgreens til pynt (valgfri)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 stykke

Natrium 264.9 mg
Eiwitten 7.6 g
Calorieën 520.7 kJ / 124 kcal
Vetten 9.9 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 5.8 g
Koolhydraten 0.9 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen