Compatibele versies
Bacalhau com feijão e grelos com crosta de broa e batatas no forno
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g batatinhas novas c/ casca cortadas ao meio
- 1 c. sopa de alecrim, só as folhas
- 2 c. chá de sal
- 200 g broa de milho
- 90 g azeite
- 400 g cebola cortada às rodelas
- 800 g postas de bacalhau demolhado
- 3 dentes de alho
- 400 g grelos descongelados, bem espremidos
- 1 pitada de pimenta
- 200 g feijão-encarnado cozido e escorrido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1745 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Lombos de pescada com migas de nabiça e feijão-frade
30 min
Empada de alheira e grelos
1 godz.
Salada russa de bacalhau
55 min
Bacalhau à lagareiro com migas de couve e feijão
1 godz. 10 min
Salada fresca de verão
40 min
Arroz de couve-galega com filetes no forno
45 min
Bacalhau de cebolada e broa
1 godz.
Bacalhau à Zé do Pipo
1 godz.
Bacalhau com broa e pimentos
1 godz.
Bacalhau com grão e broa
45 min
Roupa velha
25min
Formigos
35 min