Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- masło, do natłuszczenia foremek do sufletów
- 2 żółtka
- 2 jajka
- 40 g mąki pszennej
- 360 g masy kajmakowej
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1062 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 73 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Deser z płynną białą czekoladą
3 Std.
Karmelowy budyń
1 Std.
Brazylijskie trufle z mango
3hod. 45min
Fondant czekoladowy
35 Min
Imbirowo-miodowe mini ciasta z mandarynką z Varomy
1 Std.
Fondant czekoladowy z czerwonym pieprzem
35 Min
Mini ciasta waniliowe z dżemem malinowym z Varomy
1 Std.
Krem kataloński (crema catalana) z przyprawami korzennymi
1 Std. 40 Min
Gorąca biała czekolada
15min
Czekoladowe ciasto lodowe z mascarpone i orzechami laskowymi
3 Std. 15 Min
Babeczki z płynnym karmelem
25 dk
Brownie z krówkami
50 dk