Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dischi di cioccolato
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
Gelato alle mandorle
- 100 g di zucchero
- 500 g di acqua
- 100 g di mandorle pelate
- 1 pizzico di sale
- 4 g di gelatina in fogli (colla di pesce), precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
- ⅓ g di agar agar
Mousse al rafano
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 35 g di radice di rafano fresca, pelata
- 3 g di gelatina in fogli (colla di pesce), precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
Terminare la preparazione
- granella di zucchero q.b.
- zucchero a velo q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2478.2 kJ / 592.3 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 43.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 0.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chutney al mango e senape
1h 10min
Tortelli di faraona e Parmigiano reggiano con nocciole tostate
8h
Tartare di branzino con coulis ai frutti di bosco
30min
Gelatina di agrumi e ananas con salsa al pepe e rosa
1h 50 min
Gelato al miele
10 Std. 30 Min
Granita lime e vodka
20 min
Semifreddo al tè verde
5h
Piccolo semifreddo alla banana e toffee
2h
Dalgona coffee alla crema di whisky
15min
Mousse cioccolato fondente e peperoncino
20 min
Salmone marinato alla barbabietola rossa
8 Std. 40 Min
Cremoso al caffè
5h 30min