Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dischi di cioccolato
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
Gelato alle mandorle
- 100 g di zucchero
- 500 g di acqua
- 100 g di mandorle pelate
- 1 pizzico di sale
- 4 g di gelatina in fogli (colla di pesce), precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
- ⅓ g di agar agar
Mousse al rafano
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 35 g di radice di rafano fresca, pelata
- 3 g di gelatina in fogli (colla di pesce), precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
Terminare la preparazione
- granella di zucchero q.b.
- zucchero a velo q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2478.2 kJ / 592.3 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 43.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 0.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di piselli con palline di ricotta
50 λεπτ.
Brisket di manzo sottovuoto
12u. 25min
Caramello fango
20 min
Pancia di maiale con composta di mele
8u. 30min
Torta gelato estiva
4u. 50min
Club Sandwich falafel, pomodorini, babaganoush con patate
6u.
Purè di patate al rosmarino Sottovuoto
2ωρ. 15 λεπτ.
Tagliatelle al cacao con zola e noci
1ωρ. 10 λεπτ.
Guancia di maiale sottovuoto
8u. 30min
Bisque con capesante, crostini e olio al limone
5u. 10min
Cremoso al cioccolato al latte da vasetto (di Luca Montersino)
25 λεπτ.
Croccante ai pistacchi
1h