Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dischi di cioccolato
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
Gelato alle mandorle
- 100 g di zucchero
- 500 g di acqua
- 100 g di mandorle pelate
- 1 pizzico di sale
- 4 g di gelatina in fogli (colla di pesce), precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
- ⅓ g di agar agar
Mousse al rafano
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 35 g di radice di rafano fresca, pelata
- 3 g di gelatina in fogli (colla di pesce), precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
Terminare la preparazione
- granella di zucchero q.b.
- zucchero a velo q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2478.2 kJ / 592.3 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 43.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 0.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cipolle e aglio insaporiti
20min
Ananas sottovuoto
1hod. 15min
Vellutata di radice di prezzemolo con chips e pepe rosa
40min
Scalogno brunito (350 g)
25min
Formaggio alle noci
20h 30min
Banane sottovuoto con salsa al cocco e cannella
30 min
Maxi cannoncino ripieno
6h 30 min
Cipolle rosse fermentate
96 Std.
Cupola di riso al mandarino e Grand Marnier
40min
Gelato ai cachi
15 Min
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4h 30 min
Pane alle erbe aromatiche
1h 30min