Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di Gorgonzola
- 50 g di Fontina a pezzi (2-3 cm)
-
50
g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
of 50 g di Taleggio a pezzi (2-3 cm) - 50 g di latte
- 50 g di burro
- 320 g di pasta secca, tipo farfalle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2272 kJ / 543 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 58.4 g
- Vetten
- 25.9 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 min
Gnocchi al gorgonzola dolce
20 min
Spaghetti con sugo sfizioso
20 min
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Penne all'arrabbiata
20 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Mezze maniche con noci, gorgonzola e fichi secchi
30 min
Rigatoni affumicati
25 min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 min