Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 150 g liści szpinaku, świeżych
- 1 - 2 ząbki czosnku (optioneel)
-
50
g orzechów nerkowca, prażonych, niesolonych
of 50 g orzeszków piniowych -
100
g oliwy z oliwek, z pierwszego tłoczenia
of 100 g oleju rzepakowego, tłoczonego na zimno - ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 6314 kJ / 1508 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 142 g
- Verzadigd vet
- 32 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 2137 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Czerwone pesto z suszonych pomidorów
5 min
Dip z suszonych pomidorów
15min
Pesto sezamowe
10 min
Czerwone pesto
5 min
Twarożek z orzechów nerkowca ze świeżymi ziołami
8 Std. 10 Min
Pesto z czosnku niedźwiedziego
10 min
Pesto z rukoli
10 min
Pesto z rukoli i orzechów laskowych
10 min
Pesto pomidorowe
15min
Pesto z orzechów włoskich i rukoli
10 min
Pesto z jarmużu
25 min
Pesto z bazylii
10 min