Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g cebuli, przekrojonej na pół
- 20 g masła
-
1000
g zielonego groszku, świeżego
of 1000 g zielonego groszku, mrożonego, uprzednio rozmrożonego - 600 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu drobiowego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu drobiowego (na 0,5 l), pokruszona -
200
g kwaśnej śmietany
of 200 g crème fraîche, min. 30% tłuszczu - 2 szczypty pieprzu czarnego, świeżo mielonego
- ½ łyżeczki soli
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 778 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kremowa zupa pieczarkowa
25 min
Zupa krem z brokułu z grzankami
45min
Zupa krem z groszku
40min
Zupa z białych warzyw
45min
Zupa krem z buraków
45min
Zielona zupa krem z oczami z mozzarelli
30min
Zupa krem ze szpinaku
40min
Zupa krem z brokułów z cheddarem
35 Min
Zupa krem ziemniaczano-szpinakowa, wytrawny flan jajeczny
45min
Zupa krem z glazurowanymi różyczkami kalafiora
45min
Zupa krem z porów
30min
Zupa selerowa aksamitna
25 min