Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g ziemniaków, pokrojonych na 4 cm kawałki
- 250 g batatów, pokrojonych na 3 cm kawałki
- 250 g korzenia pietruszki, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 250 g mleka
- ¾ - 1 łyżeczka soli
- 50 g masła, pokrojonego na kawałki
- ½ łyżeczki czosnku, granulowanego (optioneel)
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka tymianku, suszonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 729.8 kJ / 174.3 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 303.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée ziemniaczane z groszkiem i mięta
45 min
Upiększająca zupa krem z batatów Laury Drost
35 min
Purée ziemniaczane z czosnkiem niedźwiedzim i masłem musztardowym
50 min
Zupa krem z batatów i marchewek
45 min
Purée z warzyw korzeniowych
45 min
Purée z kalafiora i selera
40 min
Purée z ziemniaków i pieczonego czosnku
1 Std. 40 Min
Purée ziemniaczane z rozmarynem
40 min
Purée z marchewki i pieczonej papryki konserwowej
30 min
Zupa krem z kopru włoskiego i marchewki
40 min
Omułki i małże sercówki w sosie porowym
1 godz.
Kremowa zupa batatowo-pomarańczowa
30 min