Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g oliwy z oliwek
- 500 g czerwonej cebuli, pokrojonej w piórka
- 10 g czerwonej papryczki chili, świeżej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej w paski
- 200 g brązowego cukru
- 1 łyżeczka soli
- 200 g czerwonego octu winnego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 511.7 kJ / 122.3 kcal
- Eiwitten
- 0.6 g
- Koolhydraten
- 24.4 g
- Vetten
- 2.5 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 241.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1 Std. 40 Min
Orientalny chutney z moreli
1sa 30 dk
Sos BBQ
30 Min
Salsa z pieczonej papryki i śliwek
1sa 30 dk
Pasta z pieczonego bakłażana
1 Std. 50 Min
Chutney z mango
40 dk
Oliwa aromatyzowana rozmarynem, szałwią i tymiankiem
10 Min
Tapenada z zielonych oliwek
10 Min
Przyprawa za'atar
5 Min
Pasta z bakłażana
55 Min
Konfitura z czerwonej cebuli
40 dk
Tapenada
5 Min