Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
500
g água
of 500 g caldo de carne líquido - 6 salsichas Frankfurt
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 574.3 kJ / 137.3 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 0.8 g
- Vetten
- 12.4 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 371.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cozer 300 g de couve
20min
Saltear carne de vaca em cubos (bem passado)
10min
Cozer 12-14 salsichas Frankfurt
20min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40min
Cozer 1500 g de lombinho de porco
35min
Cozer 500 g de lombinho de porco
30min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50min
Cozer 300 g de couve-flor
25min
Saltear carne de porco em tiras
15min
Cozer 3 peitos de frango
30min
Massa
25min
Cozer 300-600 g de batata nova
40min