Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite de oliva
- 400 - 500 g de carrilleras de cerdo en trozos de 2-3 cm
- 120 g de vino blanco
- 150 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 1 - 2 dientes de ajo
- 75 g de pimiento rojo en trozos de 2-3 cm
- 75 g de pimiento verde en trozos de 2-3 cm
- 1 - 2 cucharaditas colmadas de pimentón
- 1 pastilla de caldo de carne
- ½ cucharadita de colorante amarillo
- 300 g de arroz de grano redondo
- 400 g de caldo de carne
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2346 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 26.4 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 468.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas pardinas con compango
2h 50min
Guiso de patatas con magro
1 Std.
Magras con tomate
40 Min
Arroz con magro de cerdo y cinco especias (Cocción de arroz)
50 Min
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2h
Menú: Gazpacho. Fideuá mixta con ajonesa. Flanes de queso al caramelo.
1 Std.
Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico
1 Std.
Arroz cremoso de pollo y verduras
25min
Carrilleras con arroz al aroma de jerez
1 Std.
Arroz con punta de costilla de cerdo
1 Std.
Solomillo al whisky
45 Min
Arroz en textura de paella con carrillera ibérica y aroma de romero
1 Std. 10 Min