![Lentejas pardinas con compango Lentejas pardinas con compango](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f5c9fd74-6cba-401b-8d0b-bc685481d4d7/Derivates/cbbfd46e-3bd6-48c1-ae68-05d8cad00244.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de lentejas pardinas
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de pimiento rojo en trozos de 2-3 cm
- 50 g de pimiento verde en trozos de 2-3 cm
- 100 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 50 g de zanahoria en rodajas de 1 cm
- 1 - 2 dientes de ajo
- 1 cucharada de pimentón
- 30 - 50 g de arroz de grano redondo
- 1 chorizo asturiano (100 g)
- 1 morcilla asturiana (100 g)
- 100 g de tocino entreverado curado en trozos de 2 cm
- 1 pastilla de caldo de carne
- 1000 g de agua
- 1 - 2 pellizcos de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2872 kJ / 686 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 61.3 g
- Vetten
- 34.5 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 10.4 g
- Natrium
- 1457.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Albóndigas de pollo con patatas a la importancia (Cocción lenta)
2 Std. 10 Min
Arroz blanco (Cocción de arroz)
40min
Tortilla de patata
45 min
Limonada
5 Min
Cocido madrileño
2 godz. 15 min
Arroz a la cubana
40min
Lentejas estofadas
3 Std.
Judías blancas con chorizo
50 min
Espaguetis carbonara
25min
Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera (Cocción lenta)
19h 30min
Lasaña 3.0
1 godz. 30 min
Fideuá de costillas de cerdo adobadas (La fideuá de la Tía Mary)
1 godz.