Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
tbsp Sichuan peppercorns
of 2 tsp black peppercorns + 1 tsp finely grated lemon zest - 2 garlic cloves
- 10 g fresh ginger, cut in thin slices
- 80 g onions, cut in halves
- 20 g water
- 250 g raw cane sugar
- 700 g mangoes, flesh only, cut in pieces
- 120 g vinegar
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground turmeric
- 100 g raisins
- Voeding
- per 2 jars
- Calorieën
- 7472 kJ / 1773 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 410 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 17.6 g
- Natrium
- 2424.8 mg
Alternatieve recepten
The Ultimate Barbecue Sauce
2h
Traditional Worcestershire sauce
35 Min
Piccalilli
12 Std. 35 Min
Tomato and Chilli Jam
1j 15 menit
Brinjal Pickle (Aubergine Pickle)
30 menit
Sri Lankan spicy sauce
2 Std. 30 Min
Fruit sauce (coulis)
10 min
Mango Chutney
1 godz. 20 min
Mango Chutney
50 Min
Rhubarb and Strawberry Jam
30 menit
Tomato Ketchup
40 Min
Mango, ginger and chilli chutney
25 godz. 10 min