Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mus z rabarbaru
- 500 g rabarbaru, bez łyka, pokrojonego na 2 cm kawałki
- 120 g cukru
- 1 łyżka syropu barmańskiego grenadina (optioneel)
- 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (optioneel)
Krem waniliowy
- 60 g herbatników
- 60 g cukru
- ¼ laski wanilii
- 400 g mleka
- 3 żółtka
-
25
g skrobi ziemniaczanej
of 25 g skrobi kukurydzianej
Bita śmietana
- 100 g śmietany, min. 30% tłuszczu, mocno schłodzonej
- 50 g sera mascarpone, mocno schłodzonego, podzielonego na kawałki
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1590 kJ / 379 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roladki naleśnikowe z ricottą i pomarańczą
55min
Pomarańczowe verrines
3h 40min
Eton Mess z rabarbarem
2u. 5min
Mini serniczki z purée z mango z Varomy
3h
Trifle z truskawkami
1 Std. 20 Min
Lodowy deser z brzoskwiniami i kremem z mascarpone
2 Std. 35 Min
Trifle wiśniowe z ciastkami cantuccini
3 Std. 50 Min
Deser waniliowy z musem truskawkowym
25 Min
Deser budyniowy z gruszkami i szafranem
2 Std. 30 Min
Maślankowa panna cotta z duszonymi śliwkami
3h 40min
Cytrynowe tiramisu
6h 25 min.
Serniczki w słoikach
4 Std.