Compatibele versies
Gefüllte Buchteln mit Walnuss-Honig-Kruste und Vanillesauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig und Walnuss-Honig-Kruste
- 280 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 90 g Zucker
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Ausstreuen
- 1 Ei
- 150 g Butter, in Stücken
- 2 Prisen Salz
- 12 TL Aprikosenmarmelade
- 100 g Walnusshälften
- 40 g Honig
Vanillesauce und Fertigstellung
- ½ Vanilleschote
- 50 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 300 g Milch
- 4 Eigelb
- 5 g Speisestärke (optioneel)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1873 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Kopenhagen - Zimt-Zöpfe
2h 15min
Topfenpalatschinken
1ωρ. 30 λεπτ.
Buchteln mit Vanillesauce
1 Std. 40 Min
Franzbrötchen-Auflauf
40 Min
Scheiterhaufen
1ωρ. 30 λεπτ.
Birnen-Topfenstrudel mit Vanillesauce
2h
Vanille-Buchteln mit Mirabellen
2h
Apfel-Quark-Auflauf
1ωρ. 30 λεπτ.
Pikante Erdäpfelbuchteln
1h 50min
Grießauflauf
1ωρ. 30 λεπτ.
Grießauflauf mit Birnen und Preiselbeeren
1ωρ. 30 λεπτ.
Reisauflauf mit Äpfeln
1h 45min