Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 250 g Milch
- 75 g Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 50 g Butter, in Stücken
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 160 g Zucker
- 2 TL Zimt
- 150 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 1 Ei, verquirlt
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 696 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 12 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kopenhagen - Zimt-Zöpfe
2 Std. 15 Min
Streuselzopf
1h 30min
Apfel-Zimt-Ballen
1 Std.
Mohnstriezel
2 Std. 15 Min
Rosinen-Marzipan-Schnecken
2h 20 min
Möhren-Marzipan-Kuchen
1 Std. 20 Min
Apfel-Schnecken
4h
Striezel mit Nutella®
1 Std. 45 Min
Marzipan-Butterkuchen
3h
Apfel-Nuss-Kranz
2 Std. 15 Min
Gefüllte Buchteln mit Walnuss-Honig-Kruste und Vanillesauce
1h 30min
Buttermilchkuchen mit Nuss
45min