Compatibele versies
Menu: Pregado a vapor e legumes; Molho de frutos vermelhos para gelado
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pregado e legumes
- 80 g azeite
- ¾ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
- 2 c. chá de raspa de limão
-
4
filetes de pregado (120-200 g unid. aprox.)
of 4 filetes de peixe branco (120-200 g unid. aprox.) - 200 g mistura de legumes (cenouras, curgete, aipo, nabo), descascados conforme necessário e cortados em pedaços (3 cm aprox.)
- 500 g água
- 400 g batata s/ casca, cortada em fatias (3 mm aprox.)
Molho de frutos vermelhos e finalização
- 600 g frutos vermelhos
- 250 g vinho branco
- 10 g rum
- 1 c. sopa de amido de milho
- 50 g açúcar
- Gelado q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2767 kJ / 661 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 593 mg
Alternatieve recepten
Crepes de frango e molho de espargos
45 min
Brunch da Europa Oriental
Geen beoordelingen
Cocottes com ovo, ervilhas e presunto
30 min
Strogonoff
1 godz.
Empada de guisado de carne e cogumelos
2 Std.
Trouxas de massa fresca com porco e vincotto
Geen beoordelingen
Massa de salsa
20 Min
Canja de frango e gengibre com massa integral
1 godz.
Irish coffee dalgona
Geen beoordelingen
Sopa de batata e alho-francês
1 godz.
Sopa com salsicha e couve
50 min
Bacalhau com crosta de ervas, arroz e molho de limão
40 min