Compatibele versies
Bolas de Berlim com manteiga de amendoim e molho de chocolate
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Creme de manteiga de amendoim
- 250 g leite
- 50 - 70 g açúcar
- 1 ovo
- ½ c. chá de extrato de baunilha
- 80 g manteiga de amendoim
- 35 g amido de milho
Bolas de Berlim
- 220 g açúcar
- 20 g fermento de padeiro fresco esfarelado
- 200 g leite
- 80 g manteiga
- 4 gemas de ovo
- 500 g farinha de trigo, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de sal
- Óleo de girassol q.b. p/ untar, pincelar e fritar
- 250 g água
Montagem e cobertura
- 100 g chocolate preto (70% cacau) cortado em pedaços
- 100 g leite
- 20 g manteiga
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 625 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 32 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramelizar 400-500 g de cebola
50min
Bolas de berlim com custard de baunilha
4h 20 min
Maionese de ketchup
5min
Donuts de massa choux com doce de leite
1h 30min
Creme pasteleiro
15min
Croissants recheados com creme de chocolate
3h
Gelado de beterraba e queijo de cabra com bolacha
Geen beoordelingen
Tarte de caramelo e baunilha
3h
Bolo de crepes com crème brulée
2h 30min
Bolas de Berlim recheadas com leite condensado
4h 5min
Bolas de Berlim
2h 40min
Churros com chocolate quente
45min