Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g Wasser
- 45 g Öl
- 600 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken (2-3 cm)
- 900 g Porree, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
-
4
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 4 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l), zerkrümelt - ½ TL Pfeffer
- 4 Prisen Muskat
- 300 g Milch
-
Schnittlauch, in Röllchen, zum Garnieren
of Petersilie, gehackt, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 437 kJ / 105 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 832 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotes Zwiebelcremesüppchen
30 min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45 min
Frühlingszwiebel-Porree-Cremesuppe
40 min.
Butternusskürbis-Ingwer-Suppe
35 min
Kartoffelsuppe
50min
Kartoffelsuppe mit Croûtons
40 min.
Kohlrabi-Cremesuppe
35 min
Kartoffel-Porree-Suppe mit Fenchel und Shrimps
45 min
Rosenkohl-Kartoffel-Suppe
45 min
Brokkolicremesuppe
35 min
Wirsing-Käse-Suppe
45 min
Kalte Kartoffel-Porree-Suppe
3u.