Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g young ginger, peeled, cut into pieces (3-4 cm)
- 500 g garlic cloves
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 4791 kJ / 1145 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 245 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 21 g
- Natrium
- 150 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tom Yum Paste
45 min
Ground Spices
5 Min
Ginger Garlic Paste
10 min
Pepper rasam
15 Min
Ginger Paste
15 Min
Chapatis
1 godz.
Ghee Roasted Chicken
1h 15 min.
Rasam
20min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Idli
15 godz. 40 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Chai Masala (Masala Tea)
15 Min