Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
-
6
hake steak (120-200 g each)
of 6 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each) - 2 tsp salt, adjust to taste
- 150 g onion, cut in halves
- 1 garlic clove
- 100 g carrot, cut in pieces
- 30 g cold pressed olive oil, plus extra for greasing
- 50 g white wine (optioneel)
- 400 g tomatoes, cut in pieces
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1268 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 821 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Radish Carpaccio with Cod (TM6)
Geen beoordelingen
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4h 30 min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45min
Tuna stew with potatoes
40min
Steamed Pepper Chicken
1h 45min
Chicken with red peppers
1h 5min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1h
Garlic mushrooms
20 Min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Beef Stew with Cauliflower Mash
2h
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45min
Tomato-egg soup
20 Min