Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
-
6
hake steak (120-200 g each)
of 6 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each) - 2 tsp salt, adjust to taste
- 150 g onion, cut in halves
- 1 garlic clove
- 100 g carrot, cut in pieces
- 30 g cold pressed olive oil, plus extra for greasing
- 50 g white wine (optioneel)
- 400 g tomatoes, cut in pieces
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1268 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 821 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef and Tomato Stew
1h 25 min
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Turmeric Chicken
50min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 menit
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 menit
Ginger sesame oil chicken
25 min
Braised Rice Wine Fish
20 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Sweet And Sour Prawns
25 min