Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g oleju
of 20 g oliwy z oliwek - 200 g papryk, różnokolorowych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w słupki (5 x 0,5 cm, patrz wskazówka)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 471 kJ / 112 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20min
Rumienienie cukinii
20min
Rumienienie pieczarek
25 min
Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz
25 min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 min
Rumienienie bakłażana
30 Min
Rumienienie kiełbasy
20min
Rumienienie papryki z cebulą
25 min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15 min
Rumienienie szparagów
20min
Delikatne rumienienie marchewki
15 min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30 Min