Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce aux fruits de mer
- 5 brins de cerfeuil frais, équeutés
- 5 brins d'aneth frais, équeutés
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 70 g d'échalotes
- 150 g de vin blanc
- 400 g de cocktail de fruits de mer surgelé
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
La cuisson des spaghetti
- 1200 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 320 g de pâtes sèches, courtes ou longues (penne ou spaghetti par ex.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2664.8 kJ / 634.5 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 67.3 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 16.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1524 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtes aux moules et au safran
25 Min
Crevettes à l’américaine, sauce tomate et cognac
45 min
Penne aux crevettes, sauce verte
50 min
Riz à la morue et aux moules
50 min
Penne aux moules
1 godz. 5 min
Spaghetti aux moules, chorizo et safran
1h 20 min
Pâtes aux crevettes et à la feta
55 min
Spaghetti frais aux fruits de mer
1h 35 min
Linguine aux champignons et aux lardons
30 min
Tagliatelle aux crevettes et aux tomates séchées
50 min
Les spaghetti aux fruits de mer... un poème !
55 min
Pâtes à la tomate et aux calamars
30 min