Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce aux fruits de mer
- 5 brins de cerfeuil frais, équeutés
- 5 brins d'aneth frais, équeutés
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 70 g d'échalotes
- 150 g de vin blanc
- 400 g de cocktail de fruits de mer surgelé
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
La cuisson des spaghetti
- 1200 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 320 g de pâtes sèches, courtes ou longues (penne ou spaghetti par ex.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2664.8 kJ / 634.5 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 67.3 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 16.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1524 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne aux crevettes, sauce verte
50min
Les spaghetti aux fruits de mer... un poème !
55min
Moules à la sauce tomate épicée
45 Min
Salade de petits pois, poulpe, tomates et olives
25min
Riz à la morue et aux moules
50min
Penne aux moules
1 godz. 5 min
Taboulé aux fruits de mer
30min
Crème de fruits de mer et tagliatelle de légumes
1小时
Pâtes à la tomate et aux calamars
30min
Pâtes aux moules et au safran
25min
Tagliatelle aux crevettes et aux tomates séchées
50min
Linguine aux moules, ail et brocoli
55min