Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce aux fruits de mer
- 5 brins de cerfeuil frais, équeutés
- 5 brins d'aneth frais, équeutés
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 70 g d'échalotes
- 150 g de vin blanc
- 400 g de cocktail de fruits de mer surgelé
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
La cuisson des spaghetti
- 1200 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 320 g de pâtes sèches, courtes ou longues (penne ou spaghetti par ex.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2664.8 kJ / 634.5 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 67.3 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 16.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1524 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti frais aux fruits de mer
1h 35 min
Crevettes à l'ail, tomate et feta
25 min
Moules à la sauce tomate épicée
45 Min
Cabillaud à la grecque et boulgour
1h 30min
Salade aux calamars, crevettes et moules
30min
Pâtes aux moules et au safran
25 min
Quiche aux fruits de mer, ail et persil
1h 45min
Tajine de crevettes, moules et noix de saint-jacques
1h 5min
Pâtes à la tomate et aux calamars
30min
Tagliatelle aux crevettes et aux tomates séchées
50min
Poulet à l'ail
50min
Penne aux moules
1h 5min