Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g carne de borrego em pedaços
- 3 dentes de alho
- 40 g azeite
- 2 c. chá de sal
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 350 g tomate em pedaços
- 1 c. sopa de açúcar
- 1 c. chá de colorau
- 1 malagueta seca
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 1 cubo de caldo de carne - 1 c. sopa de concentrado de tomate (optioneel)
- 400 g grão-de-bico cozido escorrido
- 150 g espinafres descongelados bem espremidos
- 2 c. sopa de coentros, só as folhas
- 250 g massa folhada
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1722 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Borrego guisado com batatinha nova
55min
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30min
Sopa de cogumelos
1h 15min
Coelho à caramela
13h
Sopa antiga de alho
1h 10min
Coelho à moda do mediterrâneo
1h 15min
Açorda de poejos
40min
Tripas à moda da Régua
2h 30min
Arroz de coelho e espinafres
40min
Pernas de frango guisadas com feijão
4h 35min
Guisado de carne à moda da Etiópia (Zighinì)
50min
Arroz de cabidela
1h 10min