Compatibele versies
Menu: Cuscuz com alperce, avelã, queijo feta e legumes; Creme de quark Stracciatella
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cuscuz e mistura de legumes
- 150 g avelã
- 150 g alperce seco
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 20 g alho
- 60 g azeite
- ½ c. chá de sal
- 200 g cuscuz
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes, esfarelado - 600 g água
- 200 g cenoura cortada em rodelas (5 mm)
- 200 g curgete cortada em rodelas (7-10 mm)
- 150 g pimento vermelho cortado em pedaços pequenos
- 150 g queijo feta cortado em cubos pequenos (5 mm)
- 100 g ervilhas congeladas
Creme de quark Stracciatella e finalização
- 100 g açúcar
- 4 claras de ovo
- 250 g queijo quark
- 50 g cereais de chocolate
- 1 c. sopa de azeite
- 50 g queijo feta cortado em cubos pequenos (5 mm)
- Salsa picada p/ guarnecer (optioneel)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3300 kJ / 788 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 13.3 g
- Natrium
- 1155 mg
Alternatieve recepten
Espécies de S. Jorge
1 Std. 15 Min
Pá de porco com courato, legumes e molho de sidra
2 Std. 20 Min
Tarte de sardinha em conserva
45 Min
Pudim de laranja algarvio
Geen beoordelingen
Empadas de legumes com queijo
1sa
Tisana de salva e louro
15 Min
Quadrados cheesecake de batata-doce
2h
Folar de Páscoa com recheio de avelãs
1h 45min
Doce de figo e amêndoa
45 Min
Pavê de acerola
2h
Rolo recheado com espinafres e queijo
50 Min
Rissóis de atum
2h