Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 680 g rabo de boi s/ gordura, cortado em fatias grossas
- 50 g vinagre de vinho tinto
- 50 g farinha
- 3 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta
- 200 g cebola cortada em oitavos
- 3 dentes de alho laminados
- 150 g tomate em pedaços
- 150 g pimento cortado em pedaços
- 25 g ramo de cheiros (salsa, cebolinho, hortelã e louro) (ver dica)
- 1 malagueta pequena, cortada em rodelas
- 80 g vinho branco
- 350 g água
- 100 g folha de agrião
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1321 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramelizar 400-500 g de cebola
50 Min
Saltear 200 g de cebola
20 Min
Saltear 200 g de cebola e alho
20 Min
Saltear carne de vaca em cubos (médio)
15 Min
Sopa de mexilhão, salmão e vieiras
1 Std. 50 Min
Mexilhões com molho picante
45 Min
Coq au vin
1sa 30 dk
Cozer 500 g de mexilhão
20 Min
Bochechas de porco lento
16 Std.
Cozer 1000 g de mexilhão
30 Min
Menu: Carne guisada com bolinhos de pão a vapor; Mini cheesecakes
2h 10min
Ossobuco
5 Std. 15 Min