Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Molho italiano
- 1 c. chá de alho em pó
- 1 c. chá de cebola em pó
- 10 g açúcar
- 2 c. chá de orégãos
- 1 pitada de pimenta
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- 5 pés de salsa, só as folhas
- 3 pés de manjericão, só as folhas
- 1 c. chá de sal
- 20 g talo de aipo
- 50 g azeite
- 20 g vinagre
Recheio
- 150 g bacon fatiado
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 20 g azeite
- 120 g açúcar mascavado escuro
- 70 g conhaque
- 20 g vinagre de sidra
- 140 g polpa de tomate
- 70 g ketchup
- 1 malagueta vermelha, s/ sementes
- 40 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 1 c. chá de sal
- 1 folha de louro
- 800 g carne de porco p/ guisar cortada em pedaços
- 20 g molho inglês
- 12 pães tipo saloio
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 2090 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu: Limonada "Zero waste", menu completo e crumble de fruta da época
45 min
Molho de caramelo
1 Std. 30 Min
Coxas de galinha teriyaki
3h 5min
Bife com manteiga de ervas
2 godz. 15 min
Bochechas de porco lento
16h
Entrecosto em slow cooking com molho barbecue
4h 25min
Menu: Carne guisada com bolinhos de pão a vapor; Mini cheesecakes
2h 10 min
Crocante de amendoim
1 Std. 30 Min
Nacos de vitela no pão
6 godz. 30 min
Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos
3hod. 55min
Peitos de frango pizzaiola com puré de batata e aipo
1 godz.
Porco agridoce com legumes
1 Std. 20 Min