Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Legumes e trutas
- 750 g água
- 350 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços (3-4 cm)
- 1 ½ c. chá de sal
- 350 g mistura de legumes (espargos, couve-flor, só os floretes, cenoura, etc.), cortados em pedaços
- ¼ c. chá de pimenta preta
- 2 trutas frescas limpas (220 g aprox.)
- ½ limão, só o sumo
Molho holandês
- 50 g água
- 100 g manteiga s/ sal cortada em pedaços
- 4 gemas de ovo
- 50 g vinho branco
- 10 g sumo de limão fresco
- ½ c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta preta
- 1 limão cortado em rodelas para servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3694 kJ / 882 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 59 g
- Verzadigd vet
- 33 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 1922 mg
Alternatieve recepten
Batatas fritas onduladas com molho de alho - TM6
45 min
Bolachas crackers com descarte de massa-mãe
45 min
Caril de camarão com arroz basmati
35 min
Sopa fria de manga e coco
10 min
Essência de baunilha
168h
Abóbora espiralizada com salsicha, gorgonzola e noz - TM5
25 min
Pasta Umami
5min
Bacalhau ibérico: à Gomes de Sá com molho pil pil
55 min
Brandade de bacalhau
40 min
Menu: Carne guisada com bolinhos de pão a vapor; Mini cheesecakes
2 godz. 10 min
Frango garam massala com arroz basmati
35 min
Bombons de avelã
1 godz.