Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 blancs d'œufs
- 240 g de farine de blé
- 4 jaunes d'œufs
- 250 g de lait
- du sel
- du poivre moulu
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 1 échalote
- baies roses, pour le tartare et la finition
- 10 brins de cerfeuil frais, et un peu pour la finition
- 500 g de filet de dorade, sans peau et désarêté extra-frais, en morceaux, placés 30 min au congélateur
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 citron jaune non traité, (2 bandes de zeste prélevées à l’Économe, coupées en petites lanières et 1 filet de jus)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 314 kJ / 75 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 3 g
Alternatieve recepten
Gougères au comté
45 Min
Blinis au citron et à l'aneth
1 Std. 35 Min
Pâte sablée
1h 25min
Tarama et ses miniblinis
1 godz. 45 min
Fonds d’artichauts au brocciu, pousses d’épinards aux noisettes
30 Min
Gougères
45 Min
Palets bretons
2 godz.
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48 Std.
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35 Min
Tarama maison
10 Min
Saumon gravlax
60 godz. 30 min