Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit
- 200 g de biscuits sablés au beurre, type sablés bretons, en morceaux
- 75 g de beurre mou, en morceaux
La garniture
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 2 œufs, blancs et jaunes séparés
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
250
g de fromage blanc nature
of 250 g de ricotta - 4 gouttes de colorant alimentaire rouge (optioneel)
Le coulis de fraises
- 200 g de fraises fraîches, équeutées et coupées en deux
- 50 g de sucre en poudre
- 2 feuilles de menthe fraîche (optioneel)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2311 kJ / 554 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème fouettée
10 Min
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
Coulis de fruits
10 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Cheesecake au caramel au beurre salé
12h
Crème brûlée
2h 40 min
Cheesecake à la framboise
3 Std. 30 Min
Moelleux au chocolat au cœur fondant
25 Min
Minicheesecakes au chocolat blanc
4 Std. 45 Min
Milkshake à la fraise
5 Min
Mousse aux fruits rouges
5h
Cheesecakes en verrine
3 godz. 5 min