Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit
- 200 g de biscuits sablés au beurre, type sablés bretons, en morceaux
- 75 g de beurre mou, en morceaux
La garniture
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 2 œufs, blancs et jaunes séparés
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
250
g de fromage blanc nature
of 250 g de ricotta - 4 gouttes de colorant alimentaire rouge (optioneel)
Le coulis de fraises
- 200 g de fraises fraîches, équeutées et coupées en deux
- 50 g de sucre en poudre
- 2 feuilles de menthe fraîche (optioneel)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2311 kJ / 554 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake à la framboise
3h 30 min
Tarte meringuée au citron
1óra 10p
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
Crème fouettée
10 min
Génoise
1 godz. 50 min
Crème brûlée
2h 40 min
Coulis de fruits
10 min
Mousse aux fruits rouges
5óra
Minicheesecakes au chocolat blanc
4h 45min
Moelleux au chocolat au cœur fondant
25 Min
Tiramisu
5hod. 20min
Crumble aux pommes
45 min