Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 180 g
- Calorieën
- 3107 kJ / 742 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 56 g
- Vezels
- 9.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Génoise
1 Std. 50 Min
Glaçage miroir au chocolat noir
12 Std.
Génoise au chocolat
45min
Macarons au chocolat
24h
Sucre glace
5min
Crème pâtissière
15min
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4h 15min
Napolitain
73h 40min
Glaçage royal (Glace royale)
5min
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1h 30min
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1u. 15min
Génoise
50min