Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 180 g
- Calorieën
- 3107 kJ / 742 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 56 g
- Vezels
- 9.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eclair au chocolat
1h 15min
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1h 15min
Crème pâtissière
15min
Sucre glace
5min
Génoise
1h 50 min
Glaçage au beurre
5min
Glaçage royal (Glace royale)
5min
Génoise
50min
Layer cake
1h 45 min
Glaçage miroir au chocolat noir
12h
Génoise au chocolat
45min
Biscuit roulé
1h 50 min