Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salat
- 200 g Randen, roh, geschält, in Stücken (3 cm)
- 150 g Karotten, geschält, in Stücken (3 cm)
- 1 gelbe Peperoni, in Stücken (3 cm)
- 1 Apfel (z.B. Boskoop), in Stücken (3 cm)
- 40 g rote Zwiebeln, halbiert
- 25 g Aceto balsamico bianco
- 30 g Sonnenblumenöl
- ¼ TL Zucker
- ¾ TL Salz
- 1 Msp. Pfeffer, gemahlen
Fisch
- 300 g Wasser
- 1 Bio-Zitrone, in Scheiben (5 mm)
- 1 TL Fenchelsamen
- 1 TL Senfkörner
-
3
Saiblingfilets, mit Haut (je ca. 130 g), quer halbiert
of 3 Forellenfilets, mit Haut (je ca. 130 g), quer halbiert - ½ TL Salz
Zitronenöl
- 3 EL Olivenöl
- 40 g Microgreens (Gemüsekeimlinge)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 863.1 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 9.6 g
- Vetten
- 11.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüsesuppe
25 Min
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15 Min
Kartoffelsuppe
1sa
Sellerie-Apfel-Salat
10 Min
Rohkostsalat
10 Min
Apfel-Karotten-Rohkost
5 Min
Menü: Spinatrisotto mit Karotten-Apfel-Salat
40 dk
Gemüsesalat im Glas
20 Min
Apfelrotkohl
1 Std. 10 Min
Spargeln mit Quark-Tartarsauce
50 Min
Rosenkohl mit Speck und Mandeln
40 dk
Kürbissuppe mit Ingwer, Kokosmilch und gerösteten Kichererbsen (12 Portionen)
40 dk