Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 gousses d'ail
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 40 g d'huile d'olive
- 2 - 3 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 c. à café de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 3 c. à café d'origan déshydraté (optioneel)
- 3000 g de tomates fraîches, coupées en morceaux (2-3 cm)
-
2 - 3
c. à café bombées de fond de légumes maison
of 1 - 2 cubes de bouillon de légumes émiettés -
1 - 1 ½
c. à café bombée de fond de légumes maison
of ½ - 1 cube de bouillon de légumes émietté - 300 g de crème
- 4 - 8 feuilles de basilic frais
- 2 - 4 brins de persil frais, équeutés
- Voeding
- per 12 portions
- Calorieën
- 8702 kJ / 2076 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 120 g
- Vetten
- 144 g
- Verzadigd vet
- 60 g
- Vezels
- 44.7 g
- Natrium
- 11399 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de tomate
30 min
Soupe de laitue
35min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 min
Soupe à la tomate, tartines de fromage fondu
30 min
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35min
Velouté carotte-panais
35min
Soupe de tomates et courgettes
55 min
Velouté de tomates à la crème
35min
Velouté d'endive
35min
Soupe de tomate aux vermicelles
30 min
Soupe de tomate au basilic
30 min
Potage au poireau
30 min