Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 40 g chouriço
- 60 g leite
- 60 g água
- 1 pitada de açúcar
-
15
g fermento de padeiro fresco
of 1 ½ c. chá de fermento de padeiro seco - 210 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 15 g azeite
- 1 dente de alho
- 60 g chouriço cortado às rodelas
- 250 g queijo mozarela fresco cortado às rodelas
- Rúcula q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2287.1 kJ / 546.6 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 42.5 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 12.8 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 1292.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Piza de Nápoles
50 Min
Piza Vénus
1h
Piza afrodisíaca
1h
Cristas de galo
2h
Piza de tomate e mozarela com pesto
1h 10min
Menu: Calzone de espinafres, ricota e tomate e Fondue de chocolate com espetadas de fruta
1h 30min
Pão de piza
1h
Ravioli abertos com abóbora e cogumelos
1h 15min
Piza torcida
1h 30min
Piza bolonhesa
1h 45min
Piza rápida de peperoni
1h
Piza de atum
1h 30min