Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- Manteiga q.b. p/ untar
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 200 g farinha tipo 65
- 100 g manteiga
- 50 g água fria
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de açúcar
Recheio
- 60 g amêndoa s/ pele
- 400 g requeijão
- 200 g açúcar amarelo
- 3 ovos
- 1 c. chá de canela em pó
- 80 g farinha tipo 55
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1438.3 kJ / 343.8 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 43.3 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 325.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo de São Martinho
1h 20min
Toucinho do céu
1h 50min
Brisas do Lis
1 Std. 15 Min
Sopa dourada
45min
Bolo de requeijão e abóbora
45min
Tarte de amêndoa
50 Min
Tarte de amêndoa
1 Std. 40 Min
Tarte de requeijão
35 Min
Tarte de requeijão e canela
1 Std.
Bolo de requeijão e citrinos
1 Std.
Quadradinhos de requeijão e canela
30 Min
Bolo de chocolate e noz
1 Std.