Apparaten en Accessoires
Cobertura de chocolate e avelã
Voorbereiding 5min
Totaal 1u.
800 g
Ingrediënten
-
açúcar150 g
-
avelã200 g
-
chocolate p/ culinária partido em pedaços100 g
-
natas30 g
-
ovos2
-
manteiga à temperatura ambiente, em pedaços250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
5 g
Calorieën
2324 kJ /
556 kcal
Vetten
48 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
26 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Maio 2019
26 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je dit ook leuk...
Bolachas-dentadura
1u. 20min
Bolacha gigante
4u. 15min
Bolachas de chocolate negro recheadas com creme de chocolate branco
5u. 50min
Brigadeirão
1u. 45min
Madalenas com creme de avelã
30min
Mousse de chocolate com natas
4u.
Empanadas doces
1u. 50min
Bolinhas de carne, salada de tomate e coentros
25min
Ovinhos da páscoa
8u.
Bolo de aniversário
1u.
Waffles vegan com molho de chocolate
30min
Bolo de chocolate com recheio de mascarpone
2u. 40min