Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 85 g cukru
- 60 g soku z limonki, świeżo wyciśniętego (z ok. 3 sztuk)
- 100 g masła, pokrojonego na kawałki
- 2 jajka
-
25
g czerwonych owoców jagodowych, mieszanych, świeżych
of 25 g czerwonych owoców jagodowych, mieszanych, mrożonych, uprzednio rozmrożonych
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1513.7 kJ / 361.7 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 25.7 g
- Vetten
- 27.1 g
- Verzadigd vet
- 16.6 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 47.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Czekoladki truskawkowe z różowej czekolady
1 Std. 40 Min
Krem z owoców leśnych (berry curd) – 700 g
20 Min
Crème pâtissière
2h 35min
Millefeuille z kremem waniliowym
5h
Krem z białej czekolady i wody różanej
8 Std. 15 Min
Ganache pistacjowy
5 Std. 30 Min
Krem cytrynowy (lemon curd) – 1300 g
20 Min
Ganache czekoladowy
3 godz. 20 min
Tort czekoladowy z polewą lustrzaną (mirror glaze)
7 godz. 55 min
Krem cytrynowy (lemon curd) – 650 g
20 Min
Krem budyniowy (crème pâtissiére)
15 Min
Krem maślany na bazie bezy szwajcarskiej
20 Min