Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
- 250 g brązowego cukru
- 70 g wody
- 30 g masła zimnego, w jednym kawałku (patrz wskazówka)
- 1 łyżeczka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (patrz wskazówka)
- 1000 g wody, do Mycia Wstępnego
- 50 g octu, do Mycia Wstępnego
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 355 kJ / 85 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orzeszki ziemne w karmelu
1 godz. 30 min
Krówki toffi
2 Std.
Szampańskie galaretki
4 Std. 30 Min
Śliwki w czekoladzie
2 Std. 30 Min
Krówki szkockie (Scottish tablets)
2 Std. 15 Min
Jogurt waniliowy
12h 20min
Karmelowe toffi
2 Std.
Krem karmelowy (dulce de leche)
1 Std. 15 Min
Bezy cynamonowe z karmelizowanymi śliwkami
2 Std. 40 Min
Lody z solonym karmelem
14h
Sos karmelowy
1 godz. 30 min
Bezy klasyczne
3 Std. 15 Min