Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g czerwonej papryki, konserwowej, pieczonej, pokrojonej na kawałki
- 20 g oliwy z oliwek
- 20 g soku z pomarańczy, świeżo wyciśniętego
- 10 g wody
- 2 krople sosu Tabasco® (optioneel)
- 130 g masła, pokrojonego na kawałki
-
1
łyżeczka papryki wędzonej, mielonej
of 1 łyżeczka papryki słodkiej, mielonej - 4 żółtka
- ½ - 1 łyżeczka soli
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1986.9 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 49.4 g
- Verzadigd vet
- 23.4 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 461.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sos serowy roquefort
20 min
Sos Aurora (pomidorowy beszamel) – 600 ml
15min
Purée z marchewki i pieczonej papryki konserwowej
30min
Sos choron
20 min
Sos Aurora (pomidorowy beszamel) – 1100 ml
15min
Pikantny sos pomidorowy
30min
Sos cebulowy (sos soubise)
30min
Szybki sos pomidorowy
10 min
Sos śmietanowo-porowy
30min
Tomate frito – hiszpański sos pomidorowy
10 min
Pasta ajvar z papryki i bakłażana
1 godz. 5 min
Sos paprykowy à la Ajvar
55min