Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pudim
- 40 g queijo parmesão
- 40 g azeite
- 20 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 10 g salsa
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado, bem escorrido
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 10 g sumo de limão
- 300 g leite
- 6 gemas de ovo
- Pão ralado q.b. p/ polvilhar
Molho
- 25 g chalota
- 1 dente de alho
- 30 g azeite
- 150 g espinafres frescos
- 100 g natas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 2036.6 kJ / 486.8 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 17.7 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1089.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche de cebola e tomate seco
45 Min
Risoto de espinafres e fiambre
35 min
Waffles de milho e molho de carne picante
45 Min
Salada de cogumelos frescos -TM6
25 min
Bhajis de cebola com molho de coentros picante - TM5
Geen beoordelingen
Creme de beringela
45 Min
Sopa de beterraba com tostas gourmet
50 min
Folhado de mexilhão e berbigão com alho-francês
2u. 15min
Quiche de curgete com crumble de parmesão
1 Std. 15 Min
Gelado de figos e nozes
10 Min
Caril de feijão-preto
35 min
Pudim de peixe-espada preto
40 min