Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauce
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, geschält, in Stücken
- 1 roter Chili, halbiert, entkernt
- 1 EL Sesamöl, geröstet
- 100 g Wasser
-
100
g Teriyaki-Sauce (siehe Hintergrundinformation)
of 100 g Teriyaki-Sauce mit Sesam - 20 g Honig
- 1 EL Maisstärke
- 1 TL Reisessig
Reis, Gemüse und Poulet
- 900 g Wasser
- 1 ¾ TL Salz
- 300 g Basmati-Reis (Kochzeit 15 Min.)
- 250 g Karotten, geschält, längs halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 300 g Broccoli, in Röschen, Strunk geschält, in Scheiben (5 mm)
- 550 g Pouletbrüstchen, in Stücken (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2203 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 42.7 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panang-Curry
45 Min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 Min
Honig-Limetten-Poulet mit Reis
40 Min
Schnelles Indian Butter Chicken
45 Min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 Min
Rindsfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln
1h 40 min
Stroganoff
45 Min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 min
Crevettencurry
35 min
Grünes Poulet-Curry
55 min
Pad Thai mit Poulet
20min