Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauce
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, geschält, in Stücken
- 1 roter Chili, halbiert, entkernt
- 1 EL Sesamöl, geröstet
- 100 g Wasser
-
100
g Teriyaki-Sauce (siehe Hintergrundinformation)
of 100 g Teriyaki-Sauce mit Sesam - 20 g Honig
- 1 EL Maisstärke
- 1 TL Reisessig
Reis, Gemüse und Poulet
- 900 g Wasser
- 1 ¾ TL Salz
- 300 g Basmati-Reis (Kochzeit 15 Min.)
- 250 g Karotten, geschält, längs halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 300 g Broccoli, in Röschen, Strunk geschält, in Scheiben (5 mm)
- 550 g Pouletbrüstchen, in Stücken (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2203 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 42.7 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stroganoff
45 min
Panang-Curry
45 min
Pad Thai mit Poulet
20 min
Crevetten Sweet and Sour
40min
Honig-Limetten-Poulet mit Reis
40min
Schnelles Indian Butter Chicken
45 min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 godz. 20 min
Scharfes Ingwer-Poulet
45 min
Crevettencurry
35min
Thai-Nudelsuppe
35min